Jäsenille suuri kiitos!

09.03.2021

Kiitämme jäseniämme jaksamisessa poikkeuksellisessa ajassa!

Olemme joutuneet toimimaan miltei koko viime vuoden ja alkaneen uuden toimintakauden poikkeuksellisissa olosuhteissa. Se on aiheuttanut huolta, suruakin toimintojen pitkäaikaisten taukojen tähden. Suunnitellut tapahtumat, juhlat, kerhot ja muut tapaamiset ovat peruuntuneet  viranomaisten rajoitusten ja jäsenistön terveyden turvaamiseksi.

Valmistauduimme alkaneeseen toimintvuoteen luottavaisin mielin. Syyskokous on vahvistanut tällekkin vuodelle monipuolista toimintasuunnitelman mukaista toimintaa. Suunnitelmassa on edelleen kaikki perinteelliset kerhot, juhlat ja muut tapahtumat. Lisäksi osallistumme mahdollisuuksien mukaan Eläkeläiset ry:n ja Jokilaaksojen Aluejärjestö ry:n tilaisuuksiin.

Kaikki toiminta taphtuu kuitenkin viranomaisten ohjeiden ja koronaepidemian tilanteen mukaan. Suuret toiveet asetamme nyt alkavalle rokotusohjelmalle, että se lannistaisi tämän poikkeuksellisen vakavan tautiepidemian rajoitusten oheessa.

Seuraamme viranomaisten tiedotteita, mitä ohjeita saamme ja missä mennää tautitilanteessa, milloin toiminnan käynnistäminen olisi mahdollista. Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta siihen saakka, jotta voimme terveinä tavata rajoitusten loputtua.

Terveisin johtokunta

27.09.2021Syksysäihin saavutaan ...
27.09.2021Syyskauden Lauantai-tanssit
09.03.2021Jäsenille suuri kiitos!
08.01.2021Vuoden 2021 toimintasuunnitelma
06.05.2020Tsemppi runo puheenjohtajalta
03.04.2020Jäsenten syntymäpäivät / poisnukkuneet