Saimme valkean talven vihdoinkin...

03.01.2021

Malja hetkille hyville menneille,
kaksi toiveille tuleville.
Uusi vuosi tuokoon mukanaan
suunnan hyvästä parempaan.

Toivotamme oikein hyvää alkanutta vuotta 2021….
Talorivi_2021.png

 

Vuosi alkaa edelleen koronarajoituksin!

Seuraamme Korona tilannetta 18.1.2021 saakka ja sen jälkeen aloitamme kerhot, mikäli tilanne niin sallii. Pysytään terveinä!

Kiitämme jäseniämme menneestä poikkeuksellisesta vuodesta!

Olemme joutuneet toimimaan miltei koko viime toimintavuoden poikkeuksellisissa olosuhteissa. Se on aiheuttanut huolta, suruakin toimintojen pitkäaikaisten taukojen tähden. Suunnitellut tapahtumat, juhlat, kerhot ja muut tapaamiset ovat peruuntuneet  viranomaisten rajoitusten ja jäsenistön terveyden turvaamiseksi.

Valmistaudumme alkaneeseen toimintvuoteen luottavaisin mielin. Syyskokous on vahvistanut tällekkin vuodelle monipuolisen toimintasuunnitelman mukaista toimintaa. Suunnitelmassa on edelleen kaikki perinteelliset kerhot, juhlat ja muut tapahtumat. Lisäksi osallistumme mahdollisuuksien mukaan Eläkeläiset ry:n ja Jokilaaksojen Aluejärjestö ry:n tilaisuuksiin.

Kaikki toiminta taphtuu kuitenkin viranomaisten ohjeiden ja koronaepidemian tilanteen mukaan. Suuret toiveet asetamme nyt alkavalle rokotusohjelmalle, että se lanniistaisi tämän poikkeuksellisen vakavan tautiepidemian rajoitusten oheessa.

Loppiaisen jälkeen katsomme, mitä ohjeita saamme ja missä mennää tautitilanteessa, joko toiminnan käynnistäminen olisi mahdollista. Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta siihen saakka, jotta voimme terveinä tavata rajoitusten loputtua.

Terveisin johtokunta

Alkoi hetki vuoden uuden,
uusia kokemuksia luvassa luulen.
Hetkiä elettäväksi
ja lupauksia lunastettavaksi.

***

Tässäpä pähkinä purtavaksi / tarkista onko värssyn luvut laskettu oikein?

Toivon sinulle ensi vuodeksi 12 kuukautta Iloa,
52 viikkoa Rakkautta,
365 päivää Toteutuneita Toiveita,
8750 tuntia Ystävyyttä,
525600 minuuttia Auringonpaistetta
sekä 3153600 sekuntia Onnea!
 

 

Yhdistyksemme kaikki kerhot ja tapahtumat pidetään yleensä Raahen Työväentalon salissa, yläaulassa tai kerhohuoneessa. Saliin ja yläaulaan käynti on Niittykadun puolelta ja kerhohuoneeseen Ratakadun puolelta. Tervetuloa monipuoliseen toimintaamme mukaan uudet ja entiset jäsenet!

 

 

03.01.2021Saimme valkean talven vihdoinkin...
08.01.2021Vuoden 2021 toimintasuunnitelma
14.10.2020Raahessa milongapolkan työpaja 2019
06.05.2020Tsemppi runo puheenjohtajalta
03.04.2020Jäsenten syntymäpäivät / poisnukkuneet